Kirjosukkakirja – kutkuttelevan inspiroiva uutuus Lumi Karmitsalta

04.09.2022

Tiistaina, kolmaskymmenes päivä elokuuta, puhelimeeni pärähti vallan mukava ilmoitus kesken opiskelupäivän - postipate oli juuri kurvannut kotipihaan tuomaan innolla odotetun Lumi Karmitsan syyskuussa julkaistavan uutuuskirjan - Kirjosukkakirjan. Voin näin meidän kesken sanoa, että loppu päivä opintojen parissa olivat varsin pitkästyttäviä, kun mieli jo syyhysi hiplailemaan kotiovella odottelevaa kirjaa. Onneksi opiskelua olikin vain muutama tunti jäljellä ja pääsin kääntämään auton keulan kohti kotia tuota pikaa. Mikä olisikaan siis parempi tapa aloittaa sunnuntaipäivä kuin kertoa teille rakkaat kanssa neulojat tästä ihanasta uutuudesta, joten pidemmittä puheitta mennään suoraan asiaan.

Ensivaikutelmaltaan Kirjosukkakirja on visuaalisesti todella kaunis, mutta sisältö kahdenkymmenen toinen toistaan vekkulimpien sukkien kera oli silmiä hivelevää katsottavaa. Miten ilo onkaan silmäillä kirjaa, joka on täynnä värikkäitä, intohimoisesti luotuja sukkamalleja. Mielestäni mikään ei vedä vertoja sille, kun jostain asiasta välittyy se intohimo ja rakkaus asian tekemistä kohtaan, tämän kirjan kautta nämä asiat välittyvät todella selvästi.

Kirja on kokonaisuudessaan näppärä ja selkeä, kirjan sisällysluettelon yhteydessä voi silmäillä yhdellä kertaa kaikki kirjassa olevat sukkamallit pienistä kuvista, joista pystyy helposti hahmottamaan kirjan kokoelman kokonaisuudessaan. Kirjassa on yksi poikkeavuus suurimmasta osasta muista sukkakirjoista, joka nostaa tämän kirjan yhdeksi omista suosikeistani. Tuo jippo on nimittäin se, että kirjasta löytyy tasan yksi ohje, jolla saat tehtyä kaikki kirjan kaksikymmentä sukkaa. Kuten kirjan takakannessa on mainittu: "Jos osaat tehdä yhdet sukat, osaat tehdä kaikki!"  

*Kirja saatu yhteistyössä Otavan kanssa.

Lammaskatras - malli
Lammaskatras - malli
Karhut rivissä - malli
Karhut rivissä - malli
Ahvenlampi - malli
Ahvenlampi - malli

Kirjasta löytyy monenlaisia sukkamalleja, jonka kirjoneulekuoseissa seikkailee erilaisia eläimiä kissoista possuihin aina kitaroista maitotölkkeihin. Eikä suinkaan kirjasta ole unohdettu Lumi Karmitsan tunnettua pääkallo kuosiakaan, nimittäin peräti kolmessa sukkamallissa seikkailee erilaiset pääkallot - Kapteeni yli laidan-, Aamupalaveri- sekä Kuolema soittaa kitaraa- malleissa esiintyy pääkallokuoseja. Löytyyhän kirjasta myös toisenlaisiakin sukkamalleja, kuten yllä olevat Lammaskatras-, Karhut rivissä- sekä Ahvenlampi -mallit.

Suurin osa kirjan sukkamalleista on perusmittaisia, mutta jos olet erityisesti polvisukkien ystävä - löytyy kirjasta toki myös Miukumauku -sukkamalli, jotka on mahdollista tehdä normaali- tai pidempi vartisena. Myös kaksi ainoastaan polvimittaiseksi suunniteltua mallia löytyy ja ne ovat Ketunleipäblues- ja Tähden tähden- mallit, joista ensimmäinen koristaa myöskin kirjan kantta. Jos olet siis kirjoneuleiden ystävä, voin ilomielin suositella tätä inspiroivaa kirjaa sinulle! Jos olet haaveillut kirjoneulesukkien neulomisesta, uskallan tätä suositella myös sinulle, sillä ohje sukkiin on selkeä ja kirjan mallit on tehty pieniä langanjuoksuja käyttäen, joten ehdottomasti kannattaa tutustua tähän kirjaan.

Inspiroivia neulehetkiä!

© 2023 Hahtuvilla Design
Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!